Over ons

Immo Albatros is een erkend vastgoedkantoor, volop actief in België en voortaan ook in en rond de omgeving van Marbella, Spanje.

Op deze website bieden wij met veel enthousiasme een mooi aanbod aan aan panden te koop in de regio van Marbella, Nueva Andalucía, Puerto Banús, Mijas Costa, Benahavís en Estepona.
Maar mocht u op zoek zijn naar een appartement of woning op een specifieke ligging rond Malaga helpen wij u ook heel graag dus laat het zeker niet na om ons te contacteren!

De combinatie van onze jarenlange professionele ervaring in de vastgoedsector én onze buitengewone interesse en kennis in Marbella bieden potentiële kopers zeker en vast een grote meerwaarde. 
Wij, Bram en Vanessa, vertoeven sedert een 25-tal jaar héél erg graag aan de mooie Costa del Sol.
We hebben er letterlijk ons hart verloren en begeleiden u graag bij uw zoektocht naar het voor u perfecte tweede verblijf.
Er staat namelijk héél wat te koop, uiteraard overal maar ongetwijfeld heel veel in de mooie havenstad Marbella en omstreken. Het is als koper dan soms ook heel moeilijk om de bomen nog door het bos te zien. Dit ondervonden we zelf, vandaar zijn we extra gemotiveerd om anderen hierbij te helpen.

Een goede voorbereiding van uw dossier, namelijk uw specifieke wensen, locatie, budget… is essentieel.
We helpen graag de vele plus-en minpunten van de panden afwegen, waardoor een plaatsbezoek extra efficient kan ingepland worden.
Een win-win situatie dus voor beiden. Want 50 panden ter plaatse gaan bekijken is geen mooi vooruitzicht, laat ons eerlijk zijn. Eens in Spanje willen we graag wat genieten van de Spaanse zon 😊

Zin om eens af te spreken?
Een woordje te wisselen rond ervaringen of vrijblijvend advies?

Contacteer ons voor meer informatie!
Onze kantoren bevinden zich in De Panne maar we komen ook graag tot bij u om één en ander rustig te bespreken.

Saludos & esperando encontrarte!

Bram Haerhout

+32 58 41 08 08

bram@immoalbatros.be

Vanessa Verhaeghe

+32 58 41 08 08

vanessa@immoalbatros.be